2013. június 24., hétfő

Julianus project - Elindultak

Csapatunk egyik tagja Helmich Józsi elhatározta pár éve, hogy körbeautózza a földet. Talált hozzá három társat, hogy ne menjen egyedül :)

Szerették volna, az utazásukra vetülő figyelmet valami hasznosra felhasználni, és mivel saját elmondásuk szerint sokszor megfordult az ő fejükben is, hogy külföldön boldoguljanak, ezért az értelmiségi elvándorlás egyre fokozódó problémáját tűzték zászlajukra. Szeretnék felhívni a figyelmet a jelenségre, annak társadalomra, illetve a gazdaságra gyakorolt hatásaira. Erről a projekt weboldalán részletesen is olvashattok.

Mivel szabadidejük még kevesebb van mint pénzük, így több részre osztották az utat, ezekről részleteket szintén honlapjukon találtok.
Az első 1 hónapos utazásra, amely Budapesttől (HUN) - Magadanig (RUS) fog tartani szombaton (június 22) indultak.

Sok családtag, barát volt jelen az indulásnál. Sokan várják haza őket.
Reméljük komolyabb probléma nélkül tudják megtenni az utat és jó pár hónapra biztosítanak nekünk szórakozást utazásuk során szerzett élményeik mesélésével.

Addig is követhetjük őket a www.julianusproject.com oldalon található térképen, illetve a https://www.facebook.com/julianusproject címen, ahol már egy-két érdekes pillanatot, történést meg is osztottak velünk a fiúk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése